maanantai 30. heinäkuuta 2018

Mammapolkee - blogi loppuu


Mammapolkee -blogi loppuu Pääsiäislounaalla kolme ja puoli vuotta sitten sanoin kolmekymppisille nuorilleni että olen ajatellut aloittaa blogikirjoittelun. Pöydän ympärille laskeutui syvä vaivaantuneisuus, myötähäpeääkin oli aistittavissa. 

Ensimmäisen järkytyksen jälkeen alkoi tulla pientä kannustusta ja opettajamaista neuvontaa. Mutta kohta jo sain rohkaisua ja kuulin ihan oikeaa iloa mamman uudesta ideasta. Käytännön apuakin tarjottiin blogin perustamiseen.

Aloitin tämän mammapolkee.fi - blogin innostuksestani pyöräilyyn. Olin silloin ja olen edelleen innostunut pyöräilemään eri pituisia matkoja evästaukoineen ja toivoin kaikkien kokevan samaa hurmioitumista pyöräilystä ja retkeilemisestä. 

Nyt olen saanut kirjoittaa tähän blogiin monta kertaa että pyöräily on kivaa. Olen saanut jakaa itselleni tärkeää asiaa ja nyt on aika lopettaa tämä blogi.

Jatkan toisenlaista kirjoittamista  ja haaveilen pääsyä oikealle kirjoittajakurssille.

Toinen blogini  saatto.fi   jatkuu edelleen.
4 kommenttia:

 1. Oi Maija-Liisa, sinä mainio mammapolkija! Kiitos blogistasi, löysin sinut sen avulla. Haikeaa, että se päättyy. Mutta lopettamisen taito se vasta taito onkin, aloittaminen ei niinkään - huolimatta ympäristön rakkaurellisesta myötähäppeestä.

  Eilen viimeksi katselin junan ikkunasta viittaa "Saimaan kanava" ja ihastelin mahtavia Karjalan maisemia. Ja ajattelin, että sinä olet varmaan monet noista maisemista nähnyt pyöräsi selästä.
  Hienoa, että jatkat kuitenkin kirjoittamista. Sinulla on aina hyvää ajattelemisen aihetta teksteissäsi ja äidinkielesi on kaunis ja"oikkeekiälinen". Lisäksi, ikäkumppaneita kun olemme, monenlaista tunnistettavaa tunnelmaa ikääntymiseen /eläköitymiseen liittyen. JHS niin jään vuoden vaihteessa lomille ja siitä varhennetulle eläkkeelle. NIIN päästään polkemaan sitä Saimaata ympär vaikka yhressä!
  Rakkain terveisin uskollinen lukijasi Varsinais-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiset sinne Varsinais-Suomeen ja iloista eläkeodotusta! Vapaus työnteosta tuo monenlaisia ajatuksia - toivon että pääsemme vaihtamaan kokemuksiamme yhteisellä pyöräretkellä vaikka ensi kesänä. Siunausta elämääsi.

   Poista
 2. Kiitos aurinkoisista teksteistä! Jatkan toisen tärkeän blogisi seuraamista! Halein, Ilona

  VastaaPoista