keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Ahdasta?


Ahdasta liikenteessä?


Ihmetyttää uutisointi liikennekäyttäytymisestä. Jalankulkijat ja pyöräilijät äkseeraavat toisilleen ja käsimerkkejä näytetään puolin ja toisin. Autot ja pyöräilijät eivät meinaa mahtua samaan kaupunkiin eikä jalankulkijat osaa kävellä juuri heille osoitetulla reitillä.

Kyllä mie ihmettelen.

Näin turkulaisen pyöräilijän kuvaaman videon                                                                      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3634697/Tyomatkat+saa+Turussa+polkea+henkensa+kaupalla      jonka hän oli kuvannut parin viikon aikana työmatkoillaan. Aika hurjia tilanteita oli autojen, toisten pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden kanssa. Moni hölmöili mutta olikohan pyöräilijän vauhtikin hiukan liikaa kadulle jossa myös lapsia liikkuu?
Mutta auttaako äkseeraaminen? Ei auta.

Vaikka turhaan tietysti arvostelen toisten menoa. Itse pyöräilen enimmäkseen hiljaisia kyläteitä enkä tiedä mitään kaupunkipyöräilystä.




Hitaita kilometrejä 85 sähköavustuksella. Tällä kokopäiväretkellä löysin Ravattilan kylän ja sain ajaa Konnunsuon entisen vankilan pitkää suoraa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti