tiistai 11. lokakuuta 2016

Nyt on aikaa pyöräillä



Nyt on aikaa pyöräillä


Sähköpyöräily on mukavaa. Pitkänkin lenkin heittää ilman, että pitäisi nousta satulasta. Tosin pitää miettiä uudelleen peffan pehmustus. Topatut shortsit ei tunnu riittävän kun istuu tuntikaupalla satulassa.

Aiemmin ylämäkien jaloittelu verrytti peffan tienoon ja koko kropan, mutta nyt pitänee välillä ihan erikseen nousta satulasta ettei reissatessa puudu ihan pökkelöksi. Vai hommaisiko niitä superlonpalasia joilla voisi pehmustaa tarvittaessa eri paikkoja, niin kuin pitkällä vaelluksella helpotetaan rinkan hihnojen hiertämisvaivoja. Peffa vaan ylös satulasta ja superlonin paikan vaihto?


Katsopa tämä hurjapäätä videossa. Ihmeellistä tasapainoilua. https://www.youtube.com/watch?v=L3kZFiE8iDE&feature=youtu.be

Joskus olen katsonut niitä vuorilla pyöräilijöitä joilla on ollut kamera kypärässä. Niitä katsoessa katselijakin pääsee huimiin maisemiin! Esim. https://www.youtube.com/watch?v=Wa3bCrhHoVs




Uudenlainen elämisen aika antaa mahdollisuuden miettiä ajan käyttöä uudella tavalla.
Aamuista töihin lähtöä ei ole, eikä pitkää automatkaa aamulla eikä illalla. Senkin puoleen aikaa on lisää - aiemmin työmatkoihin kului vähintään kaksi tuntia päivässä - nyt se kaksi tuntia menee keposeen lukiessa ja ihmetellessä, että mitähän tekisi seuraavaksi.
En ole edes tiennyt kuinka paljon metsäneläviä käy ikkunan luona, tikka, palokärki, orava, siili, ja niitä pikkulintuja joiden nimiä en tiedä.

Opettelen olemaan jouten.






2 kommenttia:

  1. Onkos Mamma ruvennut ihan oloneuvokseksi? Miten polvet jakselevat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mr.Vaino Pupu! Kissoilla lienee vielä hankalampaa polvien kanssa kun niitä on peräti neljä! Mammalla ränttänöi toinen, mutta nyt joutilaana on aikaa kävellä hitaasti ja istuskella pitkin päivää. Satulassakin.

      Poista