sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Vanhenemisen juhlaa



Vanhenemisen juhlaa

Vanhenemisessa on kyllä hyvätkin puolensa. Paitsi ettei tarvitse enää jäkittää mitään eikä ketään, niin saa jopa viettää juhlaa yhdessä kämppiksen kanssa. Sama kämppis jo neljänkymmenen vuoden ajan on juhlimisen aihe.
Nuoret ei tiedä mitään siitä kun eletään yhdessä kymmeniä vuosia arkipäivät ja juhlapäivät. Kun se sama kämppis on siinä meillä kotona joka päivä, sen kanssa pohditaan kaikenmoista, hoidetaan lapsia, suunnitellaan miten rahat riittäisi seuraavaan palkkapäivään, rakennetaan ja remontoidaan,  yms yms. Ja vauhdikkaiden vuosien jälkeen saa elää hiljaista elämää kahdestaan.
On ihan ihmeellisen kaunista kun saa vanheta yhdessä sen saman kämppiksen kanssa - on yhteistä historiaa. Voi sanoa toiselle "muistatko, muistatko?"    Vielä molemmat muistaa.







3 kommenttia:

  1. Hei. Onnittelut Mammalle ja Kämppikselle. Aika hieno nuoruuden kuva. Tarkoitan siis molemmat kuvat :) Mamma on oikea kaunotar, ei voi muuta sanoa ja komea on Kämppiskin. Meillä puhaltaa vähän oudot tuulet, kun Mamia (sitä ihanaa tyttöä) näkee yhä harvemmin ja harvemmin. Nyt kyllä tuli onneksi auttamaan pipareiden leipomisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan! Siis siellä Kissalassakin opetellaan kahdestaan oloa. Kissat kaksistaan... Olisiko eläinsuojeluviranomaisten paikka?

      Poista
  2. Kyllä suojelua tosiaan tarvisi. Ruokaa tulee vain kaksi kertaa päivässä, eikä pääse yöksi viereen nukkumaan, vaikka lupaisi kuinka kiltisti olla :)

    VastaaPoista