lauantai 9. huhtikuuta 2016

Mikä se sitten on hyvä pyörä?

Ensimmäistä kertaa elämässäni luin Tekniikan Maailma-lehteä. Houkutuksena oli kansikuvassa mainittu kohtuuhintaisten hybridipyörien vertailutesti ja vertailussa mukana näytti olleen myös lähes sama pyörä kuin minulla. Onnekseen se pärjäsi Lanzaroten teillä hyvin ja saan olla ihan tyytyväinen vuoden takaiseen ostokseeni. Jos olisin tuon testin lukenut aiemmin, niin ilmeisesti olisin päätynyt samaan pyörään. Vaikka testin tekstin mukaan ajelen nyt "ratakiskosta väännetyllä" mallilla.
Siinä testissä oli noin 700 euron pyörät, joten ymmärtääkseni tonnin lisällä saisi jo ihan toisen luokan kulkupelin.
http://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/vertailu-750-euron-jaykkakeulaiset-hybridit/

Kyllä pyörän ostaminen on vähän sattumaa kun se kokeilu jää muutamaan ajometriin pyöräkaupan parkkipaikan autojen seassa puikkelehtien. Eikä edes oikein osaa sanoa mitä toivoo pyörältä. Sen ymmärrän ettei ihan halvalla saa hyvää ja kestävää pyörää, joten seitsemänsataa lienee jo kohtuukestävän pyörän hinta? Edellisellä vastaavalla ajelin kymmenisen vuotta ja edelleen se toimii Keskimmäinentytöllä kauppareissuilla.

Oletkos kuullut kauluskypärästä? http://www.hs.fi/blogi/veloelo/a1305947477418 Tässä huimassa vekotuksessa on jotain turvatyynyn oloista. Saa nähdä tuleeko siitä joskus oikein muotia.

Ja ehdottomasti kannattaa seurata icyclelpr.fi-sivuja! Pyöräilyviikko on tulossa Lappeenrantaan!
http://www.icyclelpr.fi/pyöräilyviikko  Viikon aikana on vaikka mitä pyöräilyohjelmaa!

Tänään hitaita kilometrejä kolmekymmentäyhdeksän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti