lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kartat

Kartat

Uusien pyöräilyreittien suunnittelu on mukavaa puuhaa. Perinteisten paperikarttojen tutkiminen on parasta, mutta kyllä tämä mamma taipuu kuuklemapsienkin puoleen. Vaikka kyllä sen ison karttapaperilakanan levittäminen on aika nostalgista! Itse asiassa pyöräilyreittisuunnitelmissa paperikartasta hahmottaa reitit paljon paremmin - kännykän pikkuruisesta ruudusta näkee kyllä oman sijainnin isolla pallukalla, mutta muutaman kymmenen kilometrin reittiä ei saa kunnolla näkymään. Vanhat kartat toimii hyvin.
Auton navigaattori kehottaa päivittämään aika ajoin, mutta meilläpäin tiet on olleet samassa paikassa jo iät ja ajat, joten mammalle riittää oikein hyvin muutaman vuosikymmenen takainen  paperikartta! Kartta ihan vilisee hyviä pyöräreittejä.

Nyt haaveilen pyöräretkestä Suomenniemelle. Ensin pyörä auton perään telineeseen, sitten Savitaipaleen ABC:lle ja siitä polkemaan Mikkelin tietä pitkin Kaurian salmeen  ja Suomenniemen kirkolle. Sitten eteenpäin hiekkatietä pitkin Partakoskelle ja edelleen Savitaipaleelle. Noin viiskyt kilometriä ja koko päivä ja isot eväät. ABC:ltä vielä palkintojätski.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti