tiistai 25. elokuuta 2015

Eksotiikkaa

 Kertakaikkiaan hieno juttu kun saatiin Lappeenrannan pyöräilykartta!Omani hain hiekkalinnan infosta, suomenkieliset oli loppuneet, joten otin englanninkielisenä. Venäjänkielisellä en olisi pärjännyt.
Kartta on hieno. Selkeä ja suorastaan houkutteleva polkemaan joka suuntaan. Luulin että olin kolunnut kaikki mahdolliset reitit, mutta kartassa näkyy ennenkokemattomia mahdollisuuksia ja varmaan hyviä eväspaikkoja.  Kyllä mammalle tuli ihan uutta intoa pyöräilemään kyliin ja kaupunkiin.


Kartasta löytyy myös hyvin mielenkiintoisia yksityiskohtia uimarantoineen ja nähtävyyksineen.


Suomen kielellä Pulsan asema on aika vaatimattoman oloinen, mutta Pulsa Station kuulostaa ihan eksoottiselta. Kaukana kaikesta maalaismaisemassa on Pulsa steissön - mahtavaa!



Village centre of Taipalsaari ja Röytty House. Todella hienoa ja eksoottista! Uutta karttaa tutkiessa pääsee hiukan turistin silmin kokemaan omia tuttuja seutuja.












Hinkanranta on merkitty hyvin.Se on todella oivallinen paikka levähdykseen, postikorttimaisema ja siisti huussi käsienpesumahdollisuuksineen. Pyöräillessä ei ole tarvetta auton, pyykin tai eläinten pesemiseen. 


Lämpimät kiitokset kaikille kartan tekijöille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti